Infino, partner van gezinnen in Vlaanderen vanaf 1 januari 2019

Woensdag 14 maart 2018 — Op 6 maart besliste Kind&Gezin om 4 private uitbetalers te vergunnen voor de uitbetaling van het Groeipakket. Infino, het kinderbijslagfonds van Securex en Acerta is een van hen. De 4 private fondsen en de publieke uitbetaler zullen vanaf 2019 instaan voor de uitbetaling van de kinderbijslag (het groeipakket) aan gezinnen in Vlaanderen.

Vlaanderen wil vanaf 1 januari 2019 de uitbetaling van de kinderbijslag overnemen en vormt die kinderbijslag om tot het Groeipakket. In het kader daarvan konden private uitbetalers een vergunning aanvragen voor de uitbetaling vanaf 1 januari 2019.

Kathleen Vandenberghe, Directeur Infino: “Elk gezin deelt dezelfde ambitie: een mooie toekomst bieden aan de kinderen. Bij Infino delen en koesteren we deze droom. Onze medewerkers begrijpen de behoeften en bezorgdheden van de  families. Wij zetten al onze expertise in om onze 200.000 gezinnen hierbij te helpen in het kader van het nieuwe gezinsbeleid. Onze dienstverlening is relevant voor elk van hen, of die familie nu klein, groot, rijk, arm, samengesteld, gemengd... is. Kortom, samen met Kind & Gezin zijn wij de partner voor alle gezinnen in Vlaanderen.”